Online Præstegården / Lærngsrummet i Dig
 
 
 
Online Præstegårdens
"Læringsrummet i dig"
 
 
 
 
 
Online Præstegården, læringsrummet i dig:
 
 
 
Læringsrummet i dig er en hemmelig facebook gruppe.
 
 
Hvad får du:
 
 
✓ Du får 3 gratis kurser om året - nogle er nye og andre kan være dem fra min hjemmeside. Atter andre kan være en kombi.
 
✓ Du får 1 - 4 netværksmøder om året
 
✓ Du får sparring og coaching med Johnni og Linda ift dine processer
 
✓ Du får udveksling, dybe, sjove og sårbare snakke med dine medkursister. Hjælp og støtte fra dem gennem de processer du er igennem som deltager.
 
✓ Du får sessions til ekstra reduceret pris af Johnni og jeg
 
 
✓ Og grundkursus i The Work, som ligger frit tilgængelig derinde, så alle der køber sig adgang får mulighed for at gennemgå det derinde, med sparring fra mig, Johnni og de andre medlemmer.
 
 
 
 
...principielt er det ikke et kursus du melder dig til men et rum af læring, støtte og udveksling der er ongoing, både når der er kurser eller ej, når der er netværksmøder eller ej. Og når du bliver coached eller  ej. 
 
 
Du kan dog osse være derinde kun i det tidsrum kurser foregår.
 
 
Det er et broder-søserskab af mennesker som har lyst til at følges af i gennem et stykke tid i deres liv og dele og støtte hinanden - og indimellem er der kurser, fysiske møder og coaching og andet vi finder på lige pludselig, til en meget lille investering - 350 kroner om måneden.
 
Du kan sagtens være derinde uden at tage del i fælleskabet men blot nyde godt at undervisningen, anonymt. 
 
 
 
 
 
Helt konkret får du:
 
 
 • 3 gratis kurser om året, via livestreams.
 
 • Livestreams ”pop up” (dvs uplanlagt)
 
 • Fysiske netværksmøder med Johnni, mig og de andre i læringsrummet - hvor deltagerne KUN  deler udgifterne vi har, men IKKE skal betale for selve undervisningen.
 
 • Rabat på sessions og klippekort med endnu lavere rabatpris. Mulighed for længerevarende personlige forløb.
 
 • Meditationer, øvelser, healinger og spørgsmål - og mulighed for at foreslå emner, kurser eller andet du syns vi kunne ta' op.
 • Binding på 3 månder, som en støtte til at være vedholdende ift dig selv.
 
 
 
 Mere om læringsrummet:
 
 
Den dybe forandring kommer når du holder ved dig selv, det samme sted og med den samme støtte - er min erfaring.
Den dybe forandring kommer når du lærer noget til bunds og holder ved netop det et stykke tid. 
 
 
At arbejde med ego' er en dybere og livslang proces - det er ikke et kursus med en VEJ, en LIVSSTIL, som kommer til os når vi er parate - og som ik forlader os før egoet er gennemsigtiggjort og med tiden endelig opløst ! 
 
 
 
Vi har skabt et sted hvor du kan være i disse egoprocesser, i tryghed, i et sprudlende læringsmiljø og til en rimelig investering - nemlig kun 350 kroner om måneden.
 
 
Når du investerer i dig selv i længere tid ad gangen, får du en uvurderlig åndelig og meget billig hjælp og støtte til dit liv, dine (åndelige) processer og ego-transformationer - det sker i læringsrummet.
 
 
Vi lægger op til at du ikke er kursist, men et medmenneske, som har mulighed for at få en længerevarende og dyb støtte fra os og dine medkursister.
 
 
Vi lægger op til at vi selv, Johnni og jeg, er ( udover at være undervisere og facilitatorer ) kursister, på vej og i proces.
Disse processer giver vi dig indblik i og du drager nytte af dem, ved at se hvordan vi selv bruger værktøjerne vi giver dig - og hvad allervigtigst er, at vi er medmennesker på vej.
 
 
 
 
Læringsrummet er ikke et kursus, men kan godt bruge sådan.
 
Læringsrummet er netop designet sådan (via billig abonement) at du kan blive derinde, osse imens du integrerer og implementerer og dermed få hjælp efter at en given aktivitet er slut fx efter et kursus er forbi.
 
Sidstnævnte er det vigtigste.
 
 
Du skal nemlig ikke bare ha' en kørekort, men osse lære at køre. Det hjælper vi med idet du bliver inde i rummet, netop når der ikke er undervisning. 
 
Og du sagtens forlade rummet når der ikke er kursus.
 
 
Antallet af årlige kurser (3 stk) er tilrettelagt sådan at der er luft til at lande, snakke og holde pause uden at du behøver at melde dig ud.
Netop det at du ikke skal melde dig ud, hjælper dig med at holde dig til ilden og ikke glemme dig selv og det du har lært. 
Hjælper dig til ikke at flygte og glemme det svære - men møde det igen og igen med kærlighed og nænsomhed.
 
 
Vi hjælper hinanden, snakker og udveksler både i og udenfor de aktiviteter der er derinde på et givent tidspunkt.
 
 
At vi har desingnet rummet som et abonnement gør det muligt for dig at få den langvarige støtte og tid der skal til når læring og ego-transformation virkelig skal batte og skabe ændringer i dit liv.
Ændringer tager tid, støtte og er et længere træk end (små) kurser her og der. 
Det hjælper dig med at stå kærligt ved dine processer, så du ikke sylter dig selv og det du har lovet dig selv at gøre for dig selv - og støtter dybt op om dig selv.
 
 
Og så er det ovenikøbet til en pris der er uhyre rimelig:
350 kroner om måneden, kun med en binding på 3 måneder. 
 
 
 
Min egen erfaring med læringsrum:
 
Jeg har selv gennem mange år betalt ind til en lign støtte i mit liv, på månedlig basis, hos min nu afdøde lærer, Asger Lorentsen - og jeg kan mærke helt konkret, at det er det dybe lange træk, der gør at jeg jeg har fået en dybere og mere fyldestgørende indsigt i livets, egoets og mine egne processer, end jeg kan se man får ved blot at tage kurser her og der.
 
 
 
 
 
 VELKOMMEN !
 
 
 
 
 
 
 
 
Sådan melder du dig ind:
 
 
 • 350 kroner ved indmelding, derefter 350 kroner per måned.
 • Der er binding for 3 måneder ad gangen.
 • Det er muligt at donere mere hvis du føler for det. 
 • Par skal købe 2 medlemskaber. 
 • Straks du har investeret modtager du en mail med praktiske oplysinger. 
 • Skriv til os hvis du får problemer.
 
 
 
Husk du kan få gratis 14 dage i De 2 andre rum for at få fornemmmelse af hvordan vi arbejder og om du syns vi er et match til dig - kig ind i de andre rum for at se mere om det og komme derind med det samme !
Linda Skougaard  | Tlf.: 27505088 | englemenneske@paradis.dk